TIEDEMEDIA

Victoria Median Tiedeuutiset

Valtakunnalliset LUMA-viikot 20.1.-9.2.2020

numbers-1376742539qAa

LUMA-viikoilla kiinnitetään huomiota luonnontieteiden ja matematiikan opiskeluun ja alojen ammatteihin erilaisten aktiviteettien, kokemusten ja elämysten kautta. Erityisesti kannustetaan oppiaineiden ja tieteenalojen väliseen yhteistyöhön ja rajapintojen ylittämiseen.

LUMA-viikkoja pidetään 20.1.–9.2.2020. LUMA-keskus Suomi kannustaa päiväkoteja, kerhoja, kouluja ja muita  tahoja, kuten nuorisotaloja ja kirjastoja järjestämään LUMA-viikoilla erilaista LUMA-aineisiin liittyvää toimintaa.

LUMA-viikoilla ylitetään rohkeasti rajoja niin oppiaineiden kuin tieteenalojen välillä. Matematiikkaa ja luonnontieteitä tarvitaan kaikkialla. LUMA-keskus Suomi on koonnut ideoita ja ajatuksia LUMA-viikkojen aktiviteeteiksi kotisivulleen. 

Twitterissä viikkojen aihetunniste on #LUMAviikot .

YHTEYDENOTOT

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: tiedemedia(@)victoriamedia.fi tiedeparkki(@)gmail.com

Seuraa Somessa!!!