myvatocz

Suosittu brittiläinen matemaatikko ja matematiikan popularisoija Katie Steckles vierailee Oulussa 2.–3.12.2016. Vierailunsa aikana Steckles esiintyy Oulussa Kastellin ja Lyseon lukioissa, Oulun yliopistossa sekä lauantaina Tietomaassa. Tietomaan esitykset ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Katie Steckles on palkittu manchesterilainen matemaatikko ja matematiikan popularisoija, joka avaa matematiikan eri alueita innostavalla ja helposti lähestyttävällä tavalla. Oulussa hänen esityksensä käsittelevät teknologian kätkettyä matematiikkaa ja matematiikan suuria ratkaisemattomia arvoituksia.

Tiedekeskus Tietomaan esitykset lauantaina 3.12. klo 11.00–11.45 ja 13.00–13.45 ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Lisätietoja esityksistä saa osoitteesta https://ouluma.fi/2016/11/katie-steckles-tietomaassa-3-12-2016/. Esitysten kieli on englanti.

Oulun vierailu on osa Stecklesin Suomen kiertuetta, jonka järjestävät yhteistyössä LUMA-keskus Suomi ja FinnBrit. Oulun esityksissä yhteistyössä on mukana myös Tiedekeskus Tietomaa.

Oulun yliopiston LUMA-keskuksen toiminnan tavoitteena on tukea ja edistää luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetusta ja oppimista kaikilla asteilla sekä lasten ja nuorten luonnontieteellistä, matemaattista ja teknologista harrastuneisuutta. Oulun yliopiston LUMA-keskus on osa LUMA-keskus Suomea.

Katie Steckles http://www.katiesteckles.co.uk/
FinnBrit https://www.finnbrit.fi/
Oulun yliopiston LUMA-keskus https://ouluma.fi