numbers-1376742539qAa

Keski-Suomen parasta päässälaskijaa etsittiin jällleen Jyväskylän ammattikorkeakoulun Rajakadun kampuksella 7.11.2019. Tämän vuoden kilpailu oli tiukka, ja lopulta voittaja ratkesi vasta uusintakierroksen kautta.

Keski-Suomen Päässälaskumestari 2019 on Hilma Suominen Palokan yhtenäiskoulusta 16 pisteellä. Tämän tiedotteen liitteenä on loppukilpailun kysymykset ja oikeat vastaukset

Keski-Suomen päässälaskumestaria etsittiin nyt jo 14. kertaa. Finalistit olivat keskisuomalaisten yläkoulujen kahdeksasluokkalaisten päässälaskun parhaimmistoa. Kilpailun järjestivät Jyväskylän ammattikorkeakoulu yhdessä MAOL Keski-Suomi ry:n kanssa. Mukana yhteistyössä olivat myös Keski-Suomen insinöörit ry sekä Osuuspankki.

Päässälaskun alkukilpailuun osallistui kaikkiaan 1236 kahdeksasluokkalaista 19 koulusta ympäri Keski-Suomen. Finaaliin pääsi  kunkin koulun parhaat päässälaskijat. Yhteensä finalisteja oli tänä vuonna 28.